Fietsdrager specialist
ruim 1 miljoen verkochte fietsendragers
Snelle levering
op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Kwaliteitsgarantie
2 jaar garantie op onze fietsendragers
Goede service
niet goed, geld terug

Twinny Load Dealers

Twinny Load streeft er naar haar producten voor iedere consument bereikbaar te maken, waarbij tevens een hoog service niveau geboden kan worden. Om deze reden maakt Twinny Load, naast het online platform, gebruik van een zorgvuldig samengesteld netwerk aan Twinny Load dealers. Zo kunt u voor al uw Twinny Load gerelateerde vragen, ondersteuning en advies o.a. terecht bij een van onderstaande organisaties;

Uitsluitend voor de handel exclusieve distributie via:

Service Best International B.V.
De Run 4271, 5503 LM Veldhoven
+31 (0)40 230 23 00
info@servicebest.com

Tepper-Efka B.V.
Jeverweg 12, 9723 JE Groningen
+31 (0)50 544 53 32
info@tepper-efka.nl

 

Verkoop aan particulieren o.a. via:

Juncker Bike Parts

Juncker Bike Parts is een van de grootste distributeurs van fietsonderdelen & accessoires in de Benelux. Vanuit het centrale magazijn in Apeldoorn leveren zij een ruim 15.000 artikelen breed assortiment aan tweewielerzaken in Nederland, België en Luxemburg. Hierdoor kunt u voor uw Twinny Load aankopen ook terecht bij de betere rijwielspeciaalzaak bij u in de buurt. 

Shared Parts Services – Brezan

Shared Parts Services is een totaalaanbieder op het gebied van automotive producten. Een van de assortimenten die zijn terug te vinden in de Brezan vestigingen, zijn de fietsendragers van Twinny Load.

Intergamma

Intergamma, met daaronder de formules Gamma en Karwei, bieden u tevens de mogelijkheid tot aanschaf van een Twinny Load fietsendrager. Zo voeren de Gamma bouwmarkten het complete fietsendrager assortiment van Twinny Load, en kunt u voor deze fietsendragers bij Karwei terecht op hun website.

Autoshops

Vrijwel iedere woonplaats beschikt over een lokale autoshop. Door de bewuste keuze voor Tepper-Efka als distributie partner, kunnen alle assortimenten van Twinny Load nu ook geleverd worden naar vrijwel alle autoshops in de Benelux.

Fietsdrager Megastore

Fietsdrager Megastore is een online georiënteerde organisatie, gespecialiseerd in fietsdrager assortimenten, waar ook het assortiment van Twinny Load terug te vinden is.