Menu

Service & Garantie

Twinny Load biedt al haar distributeurs de benodigde service ondersteuning waardoor u als consument voor directe service, garantie en/of reparaties terecht kunt bij uw verkooppunt.

Indien uw verkooppunt onverhoopt niet de gewenste ondersteuning kan bieden, kunt u gebruik maken van ons Twinny Load Service Center. Door het invullen van onderstaand contactformulier zal ons Service Team uw aanvraag direct oppakken en verwerken.

Let op, Voor een snelle en adequate verwerking van uw aanvraag is het van belang om via “uploaden afbeeldingen’ uw aankoopbewijs en afbeeldingen mee te sturen.

Garantie

Wettelijke garantie

Wanneer u een product koopt heeft u altijd, mits u het product normaal gebruikt, recht op een goed product. Mocht een product niet voldoen dan zal hij de garantiebepalingen uit het Burgerlijk Wetboek onverkort tegenover u nakomen. U dient daarvoor in ieder geval binnen twee maanden na ontdekking van het gebrek contact met ons op te nemen. Na uw mededeling onderzoeken wij of het gebrek eenvoudig hersteld kan worden of dat hij het product en/of de defecte onderdelen kan vervangen. Mocht dit in zijn geheel of gedeeltelijk, op de korte termijn (binnen 21 kalenderdagen), niet mogelijk zijn dan bieden wij u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden. U krijgt dan (een gedeelte van) de aankoopprijs van ons terug. De fabrieksgarantie is 1 jaar.

Stappenplan garantie

Wanneer er een artikel defect is binnen de garantietermijn verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice: info@twinnyload.com

Klachten

Uw klacht dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Uw klacht dient voorzien te zijn van de volgende gegevens: naam, adres, woonplaats en contactgegevens.
Een duidelijke omschrijving van de klacht.
Eventuele aankoopbewijzen.

Schriftelijk:

Een klacht kan per post worden gemeld op het volgende adres

Twinny Load Klantenservice
Jeverweg 12
9723 JE Groningen
Holland

of stuur een mail naar:

info@twinnyload.com

Telefonisch:

Een klacht kan mondeling gemeld worden via telefoonnummer +31 (0)50 5445332

Onze medewerkers van www.twinnyload.com zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar www.twinnyload.com bij aangesloten is. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

 


 

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]