Menu

Retourneren

 

Het ruilen of retourneren van uw internetbestelling kan binnen 14 dagen na aflevering van de door u gekochte artikelen, met de factuur en mits de artikelen uit de bestelling ongebruikt zijn*. Indien u een artikel wilt retourneren, verzoeken wij u het retourformulier volledig in te vullen. U dient een retour binnen 14 dagen te melden.
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Klik hier om het herroepingsformulier te bekijken/downloaden.
*U mag een artikel, indien redelijkerwijs nodig, wel uitproberen, zolang dit geen gebruikssporen achterlaat.

Retourvoorwaarden
Om het product voor retourname in aanmerking te laten komen, dient het aan de volgende voorwaarden te voldoen:
Het artikel dient ongeschonden te zijn.
Zo oorspronkelijk mogelijke staat van de verpakking.
Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de verpakking indien mogelijk.
Verpak de retourartikelen indien nodig in een extra omdoos om transportbeschadiging tegen te gaan.
Alleen wanneer uw retourzending aan deze voorwaarden voldoet, kunnen wij de garantie geven dat u uw geld binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket terugkrijgt.

Retourneren per post
Ruilen en retourneren voor consumenten kan door het product samen met de factuur (of een ander bewijs van aankoop) en volledig ingevuld retourformulier via de post aan ons terug te sturen. Laat het pakket frankeren bij een TNT Postkantoor of Selektvracht Servicepoint. Wij adviseren een verzekerde verzending.
Problemen met de verzending, bij of door het vervoersbedrijf zijn voor eigen rekening. Bewaar daarom altijd uw verzendbewijs!
Let op! Verpak de artikelen zorgvuldig om transportschade tegen te gaan.
Wilt u een artikel ruilen voor een ander artikel? U kunt uw bestelling binnen de zichttermijn retourneren. Vervolgens plaatst u een nieuwe bestelling in de webshop.

Twinny Load afdeling retouren
Jeverweg 12
9723 JE Groningen
Holland