Menu

Over Twinny Load

Sinds de oprichting in de begin jaren 80, heeft Twinny Load zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van fietsendragers. Met kantoren in Nederland en het Verre Oosten, combineert Twinny Load een jarenlange ervaring en expertise aan een eigen productie capaciteit hetgeen resulteert in een unieke lijn kwalitatieve fietsendragers welke zijn ontwikkeld volgens de kernwaarden ‘kwaliteit, functionaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid’.

Onze Visie

Met meer dan 1 miljoen verkochte fietsendragers is Twinny Load een toonaangevende speler in de markt van fietstransport. Een resultaat welke alleen behaald kan worden door de transparante Twinny load visie.

De visie,

Wij ontwikkelen en produceren kwalitatieve fietsendragers volledig afgestemd op de wensen en eisen van de hedendaagse markt, waarmee een passende oplossing geboden kan worden voor iedere consument.

Aanvullend op het aanbod fietsendragers, heeft Twinny Load haar aanbod uitgebreid met allerlei transport gerelateerde assortimenten, waaronder Twinny Load Spanbanden en Binders, Twinny Load dakdragers, Twinny Load trailerparts, Twinny Load Fiets hoezen,… en meer ontwikkelingen zullen volgen!

Business Concept

Twinny Load ontwerpt, ontwikkelt, en produceert fietsendragers. Onze doelgroep zijn de consumenten die bij het maken van hun keuze voor een fietsdrager waarde hechten aan Functionaliteit, Kwaliteit en Veiligheid, met daaraan gekoppeld een hoog after sales service niveau.